Over Lennart-Live:

Lennart-Live is de artiesten naam van Lennart Koenraads (07-08-1972).

Lennart ontdekte muziek al vroeg en begon op z’n 6e. ging naar de stedelijke muziekschool in ’s Gravenhage en leerde de basisbeginselen van melodie, harmonie en ritme.

 

Dit ontplooide zich goed en Lennart kreeg steeds meer ritme gevoel en de ontwikkeling van melodie en harmonie bleef daarbij niet achter. Echter Lennart was geen stilzitter, hij werd lid van drumband S.V.V. Scheveningen en kreeg daar drumles. Maar het ging Lennart allemaal niet snel genoeg en wilde graag orgel les, dit heeft hij 12 jaar gedaan en ontwikkelde zich als toetsenist, hier kon hij ook zijn gevoel voor ritme en melodie in kwijt.

 

Daarnaast ontwikkelde hij ook zijn zangkwaliteit en de volgende stap in zijn muzikale carrière was om te gaan spelen in de band “Amati” opgericht door zijn vader Leo Koenraads. Lennart heeft 8 jaar lang in die band gespeeld en vervolgde toen zijn muzikale carrière in het mandoline orkest, “Amati” hij speelde daar slagwerk. Dus naast het bespelen van orgel en piano drumde Lennart ook veel en ontwikkelde zo ook de drumkwaliteiten.

 

Toch naast het spelen in het mandoline orkest en de band Amati wist Lennart dat hij dit niet altijd wilde blijven doen. Het alleen optreden trok Lennart heel erg dit werd het, Lennart ging alleen verder en trad op als Smash, vele bruiloften en partijen heeft hij toen tot een succes gemaakt.

 

Lennart deed in 1997 mee met de soundmixshow en struikelde helaas in de laatste voorronde. Om zijn zangkwaliteiten nog beter te beheersen en te ontwikkelen heeft Lennart geruime tijd zangles gehad van Adriaan van Limpt (Helaas overleden bekende vocal coach).

 

2001 De Haagsche band “The Roadies” wilde Lennart graag in hun band hebben als toetsenist en vroegen hem. Dit aanbod nam Lennart met beide handen aan en heeft met “The roadies” veel optredens gedaan. Helaas viel een jaar later het doek voor “The roadies” en daarna startte hij samen met Hans Eijkelhof ( drummer) het Randstadduo, 4 jaar lang werden feesten, partijen en bedrijfsfeesten door heel Nederland tot een groot succes gemaakt.

 

Lennart had intussen nog wel steeds de drang om alleen verder te gaan, hij besloot in 2006 te stoppen en alleen verder te gaan.

 

Vanaf 13 mei 2006 is Lennart als Lennart-Live aan de slag gegaan. Lennart-Live heeft al vele bruiloften en partijen tot een groot succes gemaakt. Ook bedrijfsfeesten met 2000 man publiek ontbreken niet in zijn lijst met optredens. De afgelopen jaren treed Lennart-Live ook steeds vaker op in het café wezen. Welbekende cafe’s doet hij aan; Café, Hildebrand, Café Oude Gemaal, Café party time, Feestcafe Het Uilenest in Leiden, De Noviteit in Monster, Club Cherso of Barbie's bar en binnenkort volgen er nog velen meer……!

Hierdoor begint Lennart-Live ook aardige bekendheid te krijgen en staat hij steeds vaker met/tussen de wat meer bekende artiesten, en ook bij de radio wordt Lennart-Live steeds meer gevraagd.


Deze rasartiest kan ook uw feest, bruiloft of wat dan ook tot een enorm succes maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, een afspraak te maken om te komen luisteren of om te boeken:

info@lennart-livee.nl